Карантин в Україні продовжили до 31 грудня: діє постанова

Набрала чинності постанова, якою карантин продовжили до 31.12.2022 на всій території України.

lik_Covid_007.jpg

Відправляємо працівників у відрядження під час війни

23.08.2022 набрала чинності постанова КМУ від 19.08.2022 № 928, якою внесли зміни до:

  • розпорядження КМУ «Про переведення єдиної державної системи цивільного захисту у режим надзвичайної ситуації» від 25.03.2020 № 338 (із зміною, внесеною постановою КМУ від 27.05.2022 № 630);
  • постанови КМУ «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 09.12.2020 № 1236.

Цими змінами:

  • продовжили карантин на всій території України до 31.12.2022;
  • визначили, що строк самоізоляції хворого на COVID-19, особи з підозрою на інфікування COVID-19 та особи, яка мала контакт із хворим на COVID-19, визначають на підставі галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я;
  • виключили норму, за якою строк самоізоляції становив 14 днів для осіб, які мали контакт із хворим на COVID-19.

За інформацією урядового порталу


Вітаємо вас із Днем Незалежності України! Бажаємо, щоб ваша плідна праця сьогодні стала надійною запорукою щасливого майбутнього. Мріємо, щоб наступного року свято було для нас мирним, тому наближаймо перемогу зараз.

Тому саме сьогодні надаємо вам знижку 40% на передплату електронних фахових видань «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА».

Щоб скористатися, телефонуйте 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні) або напишіть менеджеру у чат. Назвіть кодове слово «‎незалежність»‎ та отримайте свою персональну знижку. Пропозиція діє лише 24 серпня 2022 року.

Разом ми — сила! Слава Україні 💙💛

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3475

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13835

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14871

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2939

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді