Як стати впевненим закупівельником на українському ринку за 4 кроки

Вища школа закупівельника - це найкраще навчання у сфері "державні закупівлі" в Україні. Якщо ви хочете стати впевненим закупівельником на українському ринку - треба вдосконалювати свої знання. Ми пропонуємо 4 школи на різні потреби. Обирайте свою та нехай інші заздрять вашій впевненості!

Допорогові закупівлі — 2020: порядок та інструменти

До 19 квітня найпоширенішими закупівлями були допорогові. Наразі більшість із них змінили спрощені закупівлі. Ви серед тих, хто оголосив про спрощену закупівлю, а надійшла лише 1 пропозиція? Не біда. Адже аукціон триватиме. Важливо дотримати строку розгляду такої пропозиції та знати, у яких випадках її слід відхилити. Не менш важливо вчасно оприлюднити документи. Як провести спрощену закупівлю, дізнаєтеся з курсу «Спрощені закупівлі» від Вищої школи Закупівельника. Бонус — покроковий візуалізований алгоритм дій під час спрощеної закупівлі на електронному майданчику.

Національна сертифікація публічних закупівель — 2020

Відповідальність за порушення закупівельного законодавства завжди цікавить тих, на кого покладені обов’язки з організації та проведення закупівель. Адже невелика помилка, наприклад у строках оприлюднення інформації про закупівлі, нині може коштувати голові або секретарю тендерного комітету чи уповноваженій особі 1700 грн. І в найближчій перспективі простіше не буде. Як уникнути штрафів? Пройдіть курс «Дотримання законодавства про закупівлі та відповідальність за його порушення» у Вищій школі Закупівельника, бо ж попереджений — значить озброєний.

Закупівлі в умовах кризи

Законодавці ухвалили зміни, аби запобігти виникненню і поширенню коронавірусної хвороби. Торкнулися вони й закупівель. До того ж закупівельникам треба постійно моніторити законодавчі ініціативи, аби не проґавити нових, які вплинуть на антикоронавірусні закупівлі. Наприклад, нещодавно розширено список обов'язкової інформації, яку треба оприлюднювати за результатами таких закупівель. Відтак маєте розуміти, які справи слід виконати нагально, аби потім не мати неприємностей. Допоможе в цьому курс «Проведення закупівель в нових умовах» Вищої школи Закупівельника.

Електронна система закупівель - як почати працювати

Найпоширеніше запитання замовників, які вперше мусять відзвітувати в електронній системі про проведену закупівлю вартістю до 50 тис. грн, — з чого почати? Якими документами і як підтверджувати, що товари, роботи чи послуги закуплені поза електронною системою? Справді, якщо ви для закупівлі систему Prozorro не використовували закупівлю вартістю до 50 тис. грн — не біда, адже Закон про публічні закупівлі дає вам таке право. Головне — прозвітувати про таку закупівлю в електронній системі вчасно. Як це зробити, покроково розповідає візуалізований курс Вищої школи Закупівельника «Як оприлюднювати документи».

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді