Коли видатки на відрядження не підлягають оплаті - Кабмін

Коли видатки на відрядження не підлягають оплаті - Кабмін

Нарешті Кабмін збільшив розмір добових та граничну суму витрат на найм в Україні житлового приміщення за добу для працівників бюджетних установ. Бо 60 гривень добових уже давно не відповідають ринковим цінам на продукти та не можуть забезпечити належного харчування працівників у відрядженні.

Утім, є певні застереження. Яку компенсацію витрат у відрядженні отримуватимуть працівники з 1 січня та яких заходів має вжити керівник установи, щоб виплатити відрядженим працівникам такі суми, читайте у статті.

Коли видатки на відрядження не підлягають оплаті - Кабмін

ЧИТАТИ СТАТТЮ ☑️

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про відрядження – всі зразки

Наказ на відрядження складають на особу, яку направляють для виконання роботи за кордон або в інший населений пункт. Експерт надає готові зразки наказі про відрядження або про його припинення.
152007

Авансовий звіт на відрядження: проведення

Які проведення використовувати, коли працівники подають авансові звіти на відрядження – продемонструємо на шести прикладах. А також розглянемо, як відобразити в бухгалтерському обліку ці операції за різних ситуацій.
68906

Як обліковувати витрати на відрядження в ОМС

Відрядження – це повсякденна необхідність будь-якої установи, яка провадить активну діяльність і органи місцевого самоврядування (ОМС) є таким прикладом. Як обліковувати витрати на відрядження, які саме витрати та в яких розмірах можна компенсувати відрядженому посадовцю, службовцю ОМС, оподаткування витрат на відрядження, особливості закордонних відряджень – у даному огляді.
14160

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді