АМУ: Заявку на субвенцію для ЦНАП необхідно подати до 1 березня

Цього року 231 млн грн виділено на субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг. Громади можуть подавати конкурсні заявки для участі у відборі до 1 березня.

АМУ: Заявку на субвенцію для ЦНАП необхідно подати до 1 березня


►Кошти субвенції на розвиток мережі ЦНАП будуть виділятися за такими напрямами:

  • будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт будівель та приміщень для ЦНАП, територіальних підрозділів і віддалених робочих місць;
  • облаштування будівель та приміщень, забезпечення ЦНАП, територіальних підрозділів і віддалених робочих місць обладнанням, комп'ютерною технікою, меблями, програмними засобами.

Мінцифри розроблено форму для подання заявок. Вона доступна за посиланням: https://cutt.ly/xIOMj5a. Обов’язково разом із клопотанням надсилається також Додаток - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lbruEt9PrRPjyuas4mMAnDi4cubnLYWN/edit#gid=760621598 .

Заповнений Додаток у форматі XLSX (без підпису чи КЕП) необхідно надсилати одночасно із поданням Клопотання. Додаток до клопотання допоможе уникнути типових помилок при заповненні клопотання, автоматично розрахує кількість чинників пріоритетності та допоможе працівникам Мінцифри оперативно опрацювати ваші клопотання.

Клопотання з додатками можуть надсилатися поштою на адресу: вул. Ділова, 24, м. Київ чи на електронну пошту [email protected] (або через електронний документообіг). У разі подання документів електронною поштою потрібно накладати кваліфікований електронний підпис.

До клопотання необхідно додати такі матеріали:

►за напрямом “Будівництво”:

  • Копія рішення місцевої ради або військово-цивільної адміністрації про утворення Центру та його будівництво;
  • інформація з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень щодо земельної ділянки (у разі нового будівництва) або щодо відповідної будівлі чи приміщення (у разі реконструкції, реставрації або капітального ремонту);
  • Копія проєкту будівництва Центру;
  • Розрахунки вартості будівництва Центру, деталізовані за видами робіт та роками;
  • Копія письмового звіту експертної організації за результатами експертизи проєкту будівництва;
  • Гарантійний лист щодо співфінансування в поточному бюджетному періоді з місцевого бюджету та позабюджетних коштів;
  • Щонайменше 5 фотографій із різних ракурсів, які демонструють стан проєкту до початку реалізації;
  • Матеріали щодо використаних коштів та виконаних робіт у попередніх бюджетних періодах.

►за напрямом “Облаштування/обладнання”:

  • Копія рішення місцевої ради або військово-цивільної адміністрації про утворення Центру;
  • Техніко-економічне обґрунтування потреби в облаштуванні/обладнанні Центру;
  • Гарантійний лист щодо співфінансування в поточному бюджетному періоді з місцевого бюджету та позабюджетних коштів;
  • Підтвердні документи/гарантійний лист щодо організації каналу конфіденційного зв’язку між Центром і Єдиним державним демографічним реєстром (у разі подання клопотання щодо забезпечення обладнанням для видачі паспортних документів або посвідчень водія).

Нагадуємо, що 19 січня до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг було внесено зміни.

Джерело: Асоціація міст України

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2922

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35572

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7212

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді