Держпраці продовжує консультувати працівників і роботодавців у період воєнного стану

Держпраці продовжує консультувати працівників і роботодавців у період воєнного стану

Державна служба України з питань праці та її територіальні органи продовжують виконувати свої повноваження і надають консультації та поради працівникам та роботодавцям про те, як дотримати вимоги законодавства.

Відповіді на найбільш актуальні питання можна знайти на сайті Держпраці в рубриці “Запитання/відповіді” –> Рекомендації для роботодавців та працівників на період воєнного стану. Також ви можете скористатися сервісом “інтерактивний інспектор”, посилання на який розміщені на сайтах територіальних органів Держпраці. Поставити запитання можна й на сторінці Держпраці або її територіальних органів у Facebook.

У таких складних для нашої країни умовах кожен sз нас намагається зробити свій внесок у перемогу. Тримаймося разом! Ми переможемо! Слава Україні!!!

За матеріалами Держпраці

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Органи місцевого самоврядування в Україні

Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
103346

Акт списання основних засобів – бланк та зразок

Якщо основний засіб вибуває з установи через його ліквідацію або часткову ліквідацію, таке вибуття оформляють актом. Акт списання буває чотирьох видів. Наразі поговоримо про акт списання основних засобів.
112040

Доповідна записка – бланк та зразок

✔️Доповідна записка – це документ, який інформує керівника вищого рівня щодо ситуації, яка склалася, певні події, результати роботи. Як скласти доповідну записку? Які є вимоги щодо її змісту? Наведемо зразки для різних робочих ситуацій.
93427

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді