Де ознайомитись із Довідником показників нормативної грошової оцінки земель

ДФС на своєму офіційному веб-порталі розмістила інформацію про нормативну грошову оцінку земель за даними офіційного веб-сайту Держгеокадастру — Довідник показників нормативної грошової оцінки земель населених пунктів станом на 01.01.2019 (далі — Довідник).

Платники податків мають можливість скористатися Довідником за посиланням.

Держгеокадастр у Довіднику систематизував актуальну інформацію про:

  • рік останнього проведення нормативної грошової оцінки земель кожного населеного пункту України та його середню/базову вартість;
  • дату та номер рішення місцевої ради про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту;
  • розрахункову площу;
  • чисельність населення;
  • кошторисну вартість робіт;
  • значення регіональних та зональних коефіцієнтів оцінки.

Розробники документації із землеустрою проводять нормативну грошову оцінку земель щонайменш один раз на 5-7 років (ст. 18 Закону України «Про оцінку земель» від 11.12.2003 № 1378-IV). У 2013 році вони провели нормативну грошову оцінку земель усіх населених пунктів України.

За інформацією ГУ ДФС у Дніпропетровській області

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді