Мінекономрозвитку прокоментувало зміни, внесені до форм документів у сфері публічних закупівель

Із 03.05.2019 форми документів у сфері публічних закупівель Мінекономрозвитку доповнило новими пунктами. А нещодавно уточнило, як ці зміни впроваджуватимуть на практиці.

Так, аби врахувати зміни, внесені до форм документів у сфері публічних закупівель, ДП «ПРОЗОРРО» на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель реалізувало нові поля. А саме:

  • «Вид предмета закупівлі»;
  • «Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)»;
  • «Номер додаткової угоди»;
  • «Сума договору після внесення змін».

Замовники вже можуть вносити до них відповідну інформацію. Ці поля тепер враховують і оновлені друковані форми.

Інші нові пункти форм відображені в таких полях:

  • «Конкретна назва предмета закупівлі (Джерело фінансування закупівлі)»;
  • «Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін)».

У друкованих формах документів у сфері публічних закупівель заповнена інформація відображатиметься у цих полях з урахуванням змін.

Джерело: лист Мінекономрозвитку від 28.05.2019 № 3304-04/22177-06

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Як реєструвати договори в органах Казначейства в умовах воєнного стану

Укласти договір про закупівлю – це пів справи, аби його виконати за кошти державного чи місцевого бюджету – обов’язково потрібно зареєструвати взяття відповідного бюджетного зобов’язання. Розберемо окремі нюанси укладення договорів та дамо поради для реєстрації зобов’язань за ними відповідно до законодавства, що діє наразі.
4475

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1320

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
5217

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4474

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді