Нові навчальні курси від Київської школи економіки

Центр вдосконалення закупівель Київської школи економіки запускає два курси змішаного навчання для закупівельників у публічному секторі.

Будуть проведені курси змішаного навчання, а саме:

  • курс «Фахівець з публічних закупівель» для місцевого самоврядування, державних адміністрацій та органів виконавчої влади (безкоштовний, стипендії) — програма ЛИШЕ для закупівельників органів місцевого самоврядування; ОТГ; регіональних держадміністрацій; представників ЦОВВ та їх підрозділів у регіонах;
  • курс «Фахівець з публічних закупівель» — програма для тих, хто робить перші кроки в сфері публічних закупівель, працює у відділах закупівель державних підприємств/органів самоврядування, виконує функцію уповноваженої особи для проведення процедури закупівель чи є членом тендерного комітету, має намір навчитися економити в публічних закупівлях або планує здійснювати більші обсяги публічних закупівель.

Учасники навчальних програм отримають лекції та практикуми від найкращих міжнародних та українських фахівців із закупівель, комплексну та мультидисциплінарну програму, яка охоплює всі базові знання та навички необхідні для проведення публічних закупівель, навички захищати свою позицію перед контролюючими та правоохоронними органами та можливість оптимізувати закупівельні процеси в організації, побачити джерела економії, отримати підвищення.

Курси сформовані з розрахунку вимог відповідності Професійному стандарту «Фахівець з публічних закупівель» (наказ Мінсоцполітики, лютий 2019).

Навчальний курс пройде в рамках проекту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS», що реалізується Фондом Євразія.

Більше інформації на сторінці в Фейсбуці Центру вдосконалення закупівель Kиївської школи економіки.

Лілія Лахтіоновадиректорка департаменту регулювання публічних закупівель Мінекономіки
Сфера публічних закупівель на порозі істотних змін. Деякі з них мають гармонізувати національне законодавство з європейським, а решта — вдосконалити закупівельний процес. Які зміни чекають на замовника?

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3901

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35189

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
5889

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29460

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді