Зміна у Порядку визначення предмета закупівлі

Предмет закупівлі товарів і послуг, необхідних для висвітлення спортивних заходів з видів спорту осіб з інвалідністю та їх фізкультурно-спортивної реабілітації, визначають:

  • за обсягом, номенклатурою та місцем поставки товарів або надання послуг;
  • окремо для кожного спортивного заходу (або забезпечення його висвітлення)
— якщо такий захід включено до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України.

Таку зміну Мінекономрозвитку внесло до пункту 7 розділу II Порядку визначення предмета закупівлі, затвердженого наказом Мінекономрозвитку від 17.03.2016 № 454.

Як і раніше за таким правилом, визначають також предмет закупівлі товарів і послуг, необхідних для проведення навчально-тренувальних зборів збірних команд України з видів спорту, спортивних змагань і заходів з фізичної культури і спорту всеукраїнського та міжнародного рівня, у т. ч. заходів із фізкультурно-спортивної реабілітації інвалідів, забезпечення участі національних збірних команд України в міжнародних спортивних змаганнях.

Джерело: наказ Мінекономрозвитку «Про внесення зміни у Порядку визначення предмета закупівлі» від 23.08.2019 № 1460

Лілія Лахтіоновадиректорка департаменту регулювання публічних закупівель Мінекономіки
Сфера публічних закупівель на порозі істотних змін. Деякі з них мають гармонізувати національне законодавство з європейським, а решта — вдосконалити закупівельний процес. Які зміни чекають на замовника?

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39593

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2440

Бюджетні зобов'язання - порядок їх реєстрації

Замовники-бюджетники мусять зареєструвати бюджетні зобов’язання в органах Казначейства. Бо інакше не зможуть їх оплатити. Подекуди, перш ніж такі зобов’язання зареєструвати чи провести платежі, казначеї висувають свої вимоги.
1179

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді