Коли встановлювати держслужбовцю черговий ранг

UA RU

Черговий ранг у межах відповідної категорії посад присвоюється державному службовцю через кожні три роки з урахуванням результатів оцінювання службової діяльності.

Протягом строку застосування дисциплінарного стягнення, а також протягом шести місяців з дня отримання державним службовцем негативної оцінки за результатами оцінювання службової діяльності черговий ранг державному службовцю не присвоюється. Такі періоди не зараховують до трирічного строку для присвоєння чергового рангу.

НАДС роз’яснило, що отримання державним службовцем позитивної, відмінної оцінки за результатами оцінювання службової діяльності або відсутність його результатів у зв’язку з його не проведенням, не впливає на трирічний строк для присвоєння чергового рангу.

Із роз’яснення НАДС «Щодо присвоєння чергового рангу без проходження державним службовцем щорічного оцінювання результатів службової діяльності» від 07.10.2019 № 78-р/з

Хто затверджує переліки посад працівників держорганів, які виконують функції з обслуговування
Іван ЛЕВАДСЬКИЙ,експерт з бухобліку та оподаткування в бюджетній сфері, Київ
Триває перезавантаження влади. Про те, яких змін зазнають класифікація посад держслужбовців, оплата їхньої праці, процедури оцінювання, інформування та звільнення, а також хто з держслужбовців тепер працюватиме за контрактом — розповімо детальніше.

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Зарплата працівників вищої освіти 2024

Зарплата викладачів 2024: тарифна сітка на 2024 рік з окладами працівників освіти ➤ інші схеми посадових окладів викладачів ➤ доплати і надбавки ➤ погодинна оплата праці працівників вищої освіти➤ приклади нарахування зарплати викладачам
243636

Надбавки до заробітної плати в бюджетних установах

Надбавки до заробітної плати в бюджетних установах – звична справа. Розповімо докладно про види надбавок, умови встановлення надбавок, розміри надбавок окремим категоріям працівників бюджетних установ.
93437

Розрахунок грошової допомоги при виході у відпустку

Які виплати, надбавки та доплати включати у розрахунок матеріальної допомоги на оздоровлення. Розрахунок грошової допомоги держслужбовцям та іншим бюджетникам при виході у відпустку – тема даної консультації.
27444

Надбавка за вислугу років – наказ

Надбавка за вислугу років надається зокрема бухгалтерам, державним службовцям, медичним, педагогічним та іншим працівникам бюджетної сфери. Як нараховується надбавка за вислугу років – у даній консультації.
264439

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді