Електронна трудова книжка — новий сервіс Пенсійного фонду

Електронна трудова книжка — новий сервіс Пенсійного фонду

На веб-порталі Пенсійного фонду України застраховані особи тепер можуть переглянути інформацію про свої трудові відносини за основним місцем роботи. Достатньо увійти на портал та відкрити розділ «електронна трудова книжка».

Наразі відомості про трудові відносини доступні лише за період від 2011 року. Тому, якщо трудові відносини фізособи за місцем роботи оформлені до 2011 року, дані на веб-порталі Пенсійного фонду не відображатимуться.

За інформацією Федерації професійних спілок України

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Призупинення дії трудового договору: що в Податковому розрахунку

З консультації дізнаєтеся, чи зазначати в Додатку Д5 реквізити наказу про призупинення дії трудового договору, як заповнити при цьому Додатки Д1 та 4ДФ, а також, як бути з ЄСВ з мінімальної бази
15985

Реквізити документів за ДСТУ 4163:2020

Стандарт визначає нові вимоги до 32 реквізитів службових документів. Наші експерти звели й систематизували настанови та рекомендації за кожним реквізитом та унаочнили прикладами.
13800

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
14039

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
15218

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді