Кількість заходів ефективного використання державних коштів зменшили

Держбюджет-2020: дев’ять таблиць для розрахунків

У п’ятницю, 14.02.2020, набрала чинності постанова КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710» від 29.01.2020 № 52. Нею зменшено кількість заходів щодо ефективного та раціонального використання державних коштів, передбачених для утримання органів державної влади та інших державних органів, утворених органами державної влади підприємств, установ та організацій, які використовують кошти державного бюджету.

Кількість заходів ефективного використання державних коштів зменшили

Зокрема, прибрали такі заборони як:

  • придбавати мобільні телефони;
  • міністрам мати більше п’ятьох заступників.

Також із заходів прибрали внутрішній контроль за повнотою надходжень, взяттям бюджетних зобов’язань розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачами бюджетних коштів і витрачанням ними бюджетних коштів.

Із постанови КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710» від 29.01.2020 № 52

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1254

Заява про відкриття та закриття рахунків

Відкриття та закриття рахунків актуально на початку та в кінці року, а також в процесі реорганізації бюджетної установи. А після набуття чинності наказу Мінфіну від 18.01.2024 № 23 додатково Казначейство у тримісячний строк переукладатиме з клієнтами договори про здійснення розрахунково-касового обслуговування. Тримайте зразки заяви про відкриття та закриття рахунків.
39070

Реєстраційна картка учасника бюджетного процесу в ІАС «LOGICA» – заповнення з експертом

У консультації про заповнення електронної форми реєстраційної картки, яка використовується для реєстрації учасників бюджетного процесу. Розглянемо, хто і який розділ заповнює та як заповнити кожне поле форми.
1963

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді