Мораторій на перевірки продовжено

Законотворці продовжили дію мораторію на проведення планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності до 31 грудня 2018 року.

Як змінився страховий стаж для призначення пенсії

Окрім того встановили, що дія Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 03.11.2016 № 1728-VIII відтак не поширюється на відносини, що виникають під час проведення заходів нагляду (контролю) органами, перелік яких встановлює Кабінет Міністрів України.

Моніторинг публічних закупівель

Ці зміни внесені пунктом 9 Прикінцевих положень Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» від 07.12.2017 № 2246-VIII.

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірки Держпраці у 2024 році

У період дії правового режиму воєнного стану планові контрольні заходи не проводять. Стосується це і Держпраці. Але не все так просто та однозначно.
5741

Що робити, коли ревізори вважають незаконною передплату бухгалтерського видання

Отримайте поради від колишнього ревізора: ☑️ Як проаналізувати претензії? ☑️ Які аргументи підготувати? ☑️ Як надати письмове пояснення? 📝 Скачайте зразок пояснення ревізорам.
4895

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді