Мораторій на перевірки продовжено

Законотворці продовжили дію мораторію на проведення планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності до 31 грудня 2018 року.

Як змінився страховий стаж для призначення пенсії

Окрім того встановили, що дія Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 03.11.2016 № 1728-VIII відтак не поширюється на відносини, що виникають під час проведення заходів нагляду (контролю) органами, перелік яких встановлює Кабінет Міністрів України.

Моніторинг публічних закупівель

Ці зміни внесені пунктом 9 Прикінцевих положень Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» від 07.12.2017 № 2246-VIII.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8521

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
18660

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді