Отримання електронного цифрового підпису під час дії карантину

Антикризовий онлайн марафон - ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Дещо змінилась процедура отримання електронного цифрового підпису на час дії карантину.

Всю інформацію про режим роботи, розміщення пунктів обслуговування користувачів можна отримати на офіційному ресурсі Інформаційно-довідкового департаменту (acskidd.gov.ua) в розділі «Пункти обслуговування» (Головна – Контакти – Пункти обслуговування або Головна – Отримання електронних довірчих послуг – Пункти обслуговування).

Отримання електронного цифрового підпису під час дії карантину

Перелік документів, необхідних для отримання електронних довірчих послуг, можна знайти у розділі «Отримання електронних довірчих послуг» - підрозділ «Підготовка документів та реєстрація».

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Як розрахувати середньооблікову кількість штатних працівників

Коли справа доходить до подання звітності, у бухгалтера постають питання. Адже є сумісники, декретниці, нові працівники й ті, що звільнилися. Давайте розглянемо, як розраховується середньооблікова кількість штатних працівників.
54848

Авансовий звіт у 2024 році: бланк та приклад заповнення

Для бухгалтера звична практика – видати працівникам аванс на відрядження, отримати від них авансові звіти, відшкодувати витрати за час поїздки. Та чи певний бухгалтер, що працівник подав авансовий звіт правильно? Надаємо бланк та приклад заповнення.
179385

Бюджетні кошти на Є-дата

Дізнайтеся нюанси та строки оприлюднення інформації про використання бюджетних коштів на веб-порталі Є-data, аби уникнути штрафів і відповідальності за Є-data 2024 року.
101849

Витрати майбутніх періодів: як облікувати

З’ясуємо, що таке витрати майбутніх періодів та все про їхній бухгалтерський облік, зокрема облік передплати за оренду, періодичні видання, ліцензію за використання програмного забезпечення.
27494

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді