Як зареєструвати касу/касирів через Електронний кабінет

Меню «Програмний РРО (тестова версія)» надає користувачам Електронного кабінету зареєструвати каси і касирів, уповноважених здійснювати операції з касами на відповідному об’єкті.

Як зареєструвати касу/касирів через Електронний кабінет

Якщо об’єкт відсутній в переліку, необхідно в розділі Заяви, запити для отримання інформації подати заяву — J/F1312002 «Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність» форма № 20-ОПП.

У вкладці «Каси» користувач Електронного кабінету може:

  • створити нову касу за допомогою кнопки «Додати»
  • активувати касу за допомогою кнопки «Активувати»;
  • перевести касу в неактивний режим за допомогою кнопки «Деактивувати».

У вкладці «Касири» користувач Електронного кабінету може

  • додати касира за допомогою кнопки «Додати»;
  • активувати касира за допомогою кнопки «Активувати»;
  • перевести касира в неактивний режим за допомогою кнопки «Деактивувати».

При додаванні нового касира необхідно завантажити сертифікат кваліфікованого електронного підпису такого касира. Файл сертифікату ключа як правило має розширення *.crt і може бути отриманий на сайті відповідного кваліфікованого надавача довірчих послуг.

Із розділу «Допомога» Електронного кабінету

Як зареєструвати касу/касирів через Електронний кабінет
Тетяна НИЖНИК,керівник експертної групи МСFR Головбух
Видаєте зарплату чи премію, виплачуєте аванси на господарські потреби чи відрядження, приймаєте кошти від контрагентів? Маєте знати готівкові новації.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
1801

Транспортний податок 2024: ставка, облік, декларація

Транспортний податок у 2024 році: дивиться перелік легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню. Коли, скільки та за які автомобілі потрібно сплачувати транспортний податок 2024 – у статті.
14528

Зарплата держслужбовців 2025

Оплата праці за посадами державної служби 2025 року як і минулого обмежується розміром та кількістю виплат згідно з Держбюджетом-2025. І хоча наразі маємо проєкт цього акта, вже однозначно можна сказати, чи буде підвищення зарплати держслужбовцям у 2025 році. Розглянемо детальніше якою буде зарплата держслужбовців, чи переглянуть посадові оклади на 2025 рік.
807

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді