Який зазначати період, якщо форми № 1-ОПП, № 17-ОПП, № 20-ОПП подані несвоєчасно

Штрафи за неподання звітів

Податківці роз’яснили, що при створенні документів в режимі «Введення звітності» платник може самостійно встановити фільтр за параметрами: «рік», «період», «тип форми», зокрема «J(F)13 Запити» та з переліку запитів обрати необхідну форму заяви:

Який зазначати період, якщо форми № 1-ОПП, № 17-ОПП, № 20-ОПП подані несвоєчасно

У запропонованій формі електронного документа необхідно заповнити відповідні поля, підписати та надіслати його до контролюючого органу, при цьому реєстраційні дані платника податків заповнюються автоматично.

При цьому, форма заяви № 1-ОПП, заяви № 17-ОПП та повідомлення № 20-ОПП не містить поля «Період».

Отже, у разі несвоєчасного подання зазначених документів значення поля «Період» має відповідати поточному періоду подання електронного документа та, відповідно, змінювати його не потрібно.

ЗІР, категорія 116.13

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Податкова накладна 2024: порядок заповнення

Як заповнити діючу форму – приклад заповнення податкової накладної та інша корисна інформація щодо цього штрафонебезпечного документа – у даному огляді.
107227

Електронна декларація – хто подає

Подання декларації – обов’язок посадовців бюджетних установ.❗️Хто має право не подавати електронну декларацію під час воєнного стану та які штрафи передбачено — у нашій консультації.
90578

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66360

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35858

Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція

Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
83076

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді