Головний лікар України: найімовірніше карантин продовжать до 22 червня

Карантин в Україні буде тривати до 22 червня, хоча обмеження будуть пом’якшуватись. Про це заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

КОРОНАВІРУС: коли потрібна захисна маска

Головний лікар України: Найімовірніше карантин продовжать до 22 червня

Ляшко порівняв епідситуацію в Україні та Польщі, зазначивши схожість сценаріїв поширення вірусу.

При цьому головний санлікар не виключив, що у випадку стрімкого зниження захворювань, карантин в Україні може бути відмінений передчасно.

Нагадаємо, Україна почала вихід з карантину 11 травня. З 22 травня стартує другий етап пом'якшення карантинних обмежень. Будуть відкриті фітнес-центри та спортивні зали, а також кінотеатри під відкритим небом і ресторани "на виніс".

⚡️ УВАГА!!! Знижка на передплату «Головбух: Бюджет» до 40%!

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, з 25 травня Кабінет міністрів України також дозволить відновити роботу метрополітену у містах, в яких дозволяє епідемічна ситуація.

Також повідомлялося, що в рамках послаблення карантину Міністерство охорони здоров'я підготувало рекомендації щодо відновленню роботи громадського транспорту.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді