Уряд розпочинає погодження нормативно-правових актів в режимі онлайн

27 травня Уряд ухвалив доручення на погодження нормативно-правових актів у форматі онлайн. З відповідною ініціативою виступив Віце-прем'єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Як запровадити дистанційну роботу

Уряд розпочинає погодження нормативно-правових актів в режимі онлайн

Це дозволить поступово відмовитися від паперу і перейти на електронний документообіг.

У всіх міністерствах та інших органах виконавчої влади посадовці, рівня не нижче заступника керівника, будуть призначені відповідальними за підключення до системи електронного документообігу.

-40% на вартість навчання Експрес-курс для керівників та фахівців бухгалтерської служби

Впродовж місяця Міністерство цифрової трансформації спільно з іншими міністерствами працюватимуть над розробкою модуля погоджень проектів нормативно-правових актів в електронній формі.

За інформацією з Урядового порталу

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді