«Центренерго» замовило ремонтні роботи на 58,6 млн грн

Вуглегірська ТЕС ПАТ «Центренерго» за результатами тендеру замовила ТОВ «Інтел Енерго» ремонтні роботи на суму 58,59 мільйонів гривень. Мова йде про капремонт турбоагрегату К-300-240-2 блоку ст. №2 та турбоагрегату К-300-240-2 блоку ст. №3.

Перевірте, чи підтвердив ваш майданчик відповідність системи захисту інформації

«Центренерго» замовило ремонтні роботи на 58,6 млн грн

При цьому значна частина цієї суми припадає на робочі лопатки трьох потоків, що коштуватимуть електростанції по 133 тисяч гривень кожна.

У вересні 2019 року на виграному «Інтел Енерго» подібному тендері Вуглегірської ТЕС лопатки Б-382-20-74 коштували майже стільки ж – по 131 тис грн. Ще раніше, у 2018 році вони коштували по 132 тис грн., а в 2017 році – по 120 тис грн.

За матеріалами з сайту Dozorro

АКЦІЯ ❗️ Купуйте одну з базових програм та отримуйте знижку 50% на «Допорогові закупівлі — 2020: порядок та інструменти» та «Національна сертифікація з публічних закупівель — 2020». ⚡️А ще місячний доступ до Експрес-курсу «Закупівлі в умовах кризи» у ПОДАРУНОК
«Центренерго» замовило ремонтні роботи на 58,6 млн грн

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3901

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35191

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
5889

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29461

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді