Запоріжжя замовило захисних комбінезонів вчетверо дорожче ринкової вартості

Запорізька обласна інфекційна клінічна лікарня уклала угоду з ФОПом на поставку комбінезонів і респіраторів загальною вартістю 199,7 тисяч гривень.

5 факторів розрахунку очікуваної вартості

Запоріжжя замовило захисних комбінезонів вчетверо дорожче ринкової вартості

На цю суму підрядник поставить 220 захисних комбінезонів TYVEK 500 Labo по 885 грн/од та 40 респіраторів БУК-3 з клапаном класу захисту FFP3 по 125 грн/од.

Закупівля проходила без конкурсу – у рамках протидії поширенню вірусу Covid-19.

НЕ ПРОПУСТІТЬ: типова тендерна документація

Журналісти зауважують, Управління з питань цивільного захисту Миколаївської облдержадміністрації 4 червня придбало аналогічні захисні комбінезони TYVEK 500 Labo по 200 грн/од., а Консультативно-діагностичний центр Подільського району м. Києва 17 березня замовляв комбінезони разом з шкарпетками по 225 грн/од (ціна без ПДВ).

На сайті виробника комбінезони TYVEK 500 Labo лише в одному варіанті.

За матеріалами з сайту Dozorro

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1209

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4766

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4225

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35701

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді