Харківську набережну ремонтуватиме тендерний дебютант

Харківська міськрада за результатом відкритих торгів уклала з ТОВ «Укрспецреставрація» угоду щодо відновлення елементів благоустрою території вздовж річки Харків. Вартість замовлення склала 33,6 мільйонів гривень.

5 факторів розрахунку очікуваної вартості

Харківську набережну ремонтуватиме тендерний дебютант

За інформацією журналістів серед іншого підрядники використають щебінь за ціною від 1270 до 1454 гривень за кубометр. Це найвища ціна за якою купують щебінь для будівництва у Харкові та області. Крім того планується придбати майже 2500 кубів піщано-гравійної суміші. Її вартість складе 1337 грн/м3, хоча в системі ProZorro можна знайти варіанти від 300 гривень за кубометр.

НЕ ПРОПУСТІТЬ: типова тендерна документація

Декоративна гнута огорожа буде коштувати департаменту по 3700 гривень за секцію. Ще 1,7 мільйонів гривень витратять на гранітні бордюри. Вартість метру коштуватиме 2045 гривень, хоча зазвичай подібні бордюри коштують до 800 грн/шт.

ТОВ «Укрспецреставрація» новачок на тендерах міськради. В минулому році вони виграли лише торги на ремонт парку у Дергачах.

За матеріалами з сайту Dozorro

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1216

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4818

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4259

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35739

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді