Кабмін подовжив відстрочки від призову, строк яких не закінчився

Уряд вніс зміни в постанову від 04.11.2022 N 1259 «Про продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації».

відстрочка від мобілізації

Норми тривалості робочого часу на 2023 рік

Рішення Кабміну прийняте 30 грудня 2022 року і передбачає, що строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації продовжуються автоматично на три місяці.

Це стосується відстрочок, які були надані військово-зобов’язаним відповідними рішеннями Міністерства економіки згідно із постановою КМУ від 03.03.2022 N 194 «Деякі питання бронювання військовозобовʼязаних в умовах правового режиму воєнного стану», та строки дії яких не закінчилися.

Нагадаємо, що також Уряд затвердив новий Порядок організації та ведення військового обліку. Новим порядком передбачено здійснення ведення військового обліку призовників, військовозобовʼязаних та резервістів державними органами, підприємствами, установами та організаціями за списками персонального обліку.

За інформацією постійного представника Кабміну в Верховній Раді Тараса Мельничука

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція

Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
82573

Штатний розпис 2024

Окремі форми штатного розпису змінили, кого це стосується, яку форму штатного розпису обрати та як заповнити розглянемо далі у публікації.
151987

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді