На війні загинули більше 100 держслужбовців, 200 зникли безвісти

Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов оприлюднив статистику щодо участі державних службовців в захисті України після початку вторгнення росії.

На війні загинули більше 100 держслужбовців, 200 зникли безвісти

◀️ НОВАЦІЇ В КАЗНАЧЕЙСЬКОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ ▶️

За словами Олега Немчинова, більше 3500 державних службовців встали до лав ЗСУ, Нацгвардії, Державної прикордонної служби, СБУ та інших військових формувань України.

На жаль, серед них є загиблі та поранені: «Загалом на кінець року таких людей (які воюють на фронті) було 3 637 осіб. На жаль, станом на кінець року 108 державних службовців загинули, 80 було поранено», — заявив міністр Кабміну в ефірі національного телемарафону.

Ще понад 200 державних службовців вважаються зниклими безвісти.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів на своєму останньому засіданні в 2022 році змінив правила ведення військового обліку призовників, військово-зобов’язаних та резервістів.

Новим порядком передбачено ведення військового обліку призовників, військовозобовʼязаних та резервістів державними органами, підприємствами, установами та організаціями за списками персонального обліку.

Військовий облік ведеться на підставі даних паспорта громадянина України та військово-облікових документів: 

  • для призовників — посвідчення про приписку до призовної дільниці;
  • для військовозобов’язаних — військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного;
  • для резервістів — військовий квиток.
Бронювання працівників: Мін­еко­но­міки роз’яснює зміни

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
7059

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
17325

Органи місцевого самоврядування в Україні

Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
106697

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді