Облдержадміністрації отримали фінансування для ліквідації районів

Уряд перерозподілив частину бюджетних призначень, передбачених у державному бюджеті для забезпечення окремих видатків, пов’язаних з ліквідацією районів.

Бюджетні новації — 2021

Облдержадміністрації отримали фінансування для ліквідації районів

Розподіл частини бюджетних призначень здійснено за єдиними підходами з урахуванням середньомісячної заробітної плати для райдержадміністрацій, врахованої на 2021 рік, та кількісних показників, наданих облдержадміністраціям за встановленими постановою Уряду формами.

Йдеться про кількість працівників, які попереджені про вивільнення, яким необхідно виплатити вихідну допомогу та які отримають грошову компенсацію за невикористані відпустки.

Передані обласним державним адміністраціям кошти спрямовані на виплату працівникам районних державних адміністрацій, що реорганізуються:

  • зарплати, що складається з посадового окладу, надбавки за ранг і вислугу років;
  • вихідної допомоги;
  • грошової компенсації за невикористані відпустки працівникам, які вивільняються.

За матеріалами Урядового порталу

Облдержадміністрації отримали фінансування для ліквідації районів
АЛЛА ВОЛОВЕНКО,експерт Експертус Головбух
Що ще цікавого знаємо про «гібрида» ПДФО та ЄСВ та чи полегшить він роботу бухгалтера?

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35573

Державний бюджет 2024

Президент підписав Закон України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» від 09.11.2023 № 3460-ІХ (далі – Держбюджет 2024), який є основним фінансовим планом країни. Держбюджет-2024 набере чинності з 01.01.2024 р.
3958

Державний бюджет 2022: все, що потрібно знати бухгалтеру

Затверджено Держбюджет на 2022 рік, а це означає, що ми маємо всі основні цифри та можемо вже зараз прикинути деякі розрахунки. Що і зробив експерт. Ми вже все порахували та підготували для вас зручні таблиці, які спростять вашу роботу.
12355

Структура кодування програмної класифікації видатків та кредитування державного бюджету

Структура кодування програмної класифікації видатків та кредитування державного бюджету затверджена наказом Мінфіну від 14.01.2011 №11. Код кожної бюджетної програми відповідає коду функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету
15106

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді