Впровадження електронних трудових книжок: прийнято закон

Прийнято Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі"

СКАЧАТИ зразок довідки про страховий стаж

Впровадження електронних трудових книжок: прийнято закон

Законом запроваджується облік трудової діяльності працівника в електронній формі в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Законом врегульовано механізм накопичення, обробки та використання цієї інформації, зокрема, для підтвердження наявного стажу роботи та призначення пенсій.

Відповідні зміни внесено до КЗпП, Основ законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування, законів «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну службу» та деяких інших законодавчих актів щодо запровадження

Проект Закону зареєстровано за №3623.

За матеріалами ВРУ

Впровадження електронних трудових книжок: прийнято закон
Оплата праці в умовах посткарантинуВи класний бухгалтер і в оплаті відпускних та лікарняних вам немає рівних? Покажіть свій результат - пройдіть самоперевірку власних знань!

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Штатний розпис 2024

Окремі форми штатного розпису змінили, кого це стосується, яку форму штатного розпису обрати та як заповнити розглянемо далі у публікації.
152479

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді