В Дії запустили мапу Пунктів незламності

Відтепер у застосунку Дія можна знайти найближчий Пункт незламності, перевірити в ньому наявність послуг та прокласти маршрут.

В Дії запустили мапу Пунктів незламності

4 опори для психологічного захисту: подбайте про себе ❤️️

Кабінет Міністрів постановою від 13 жовтня 2023 р. № 1095 вніс зміни до Порядку організації та функціонування пунктів незламності та оголосив про запуск у застосунку «Дія» інформаційного сервісу про Пункти незламності.

Це дасть змогу зручно й швидко вибрати найближчий пункт, щоб отримати необхідні опції під час відключень світла, залишатися на зв’язку та мати доступ до інтернету навіть в умовах блекаутів. Шукаючи Пункт незламності, необхідно вибрати свою область і завантажити мапу. Після цього можна знайти найближчий пункт навіть без доступу до зв’язку чи інтернету.

Також у Дії можна встановити фільтр і знайти локацію з необхідними опціями :

  • пандус,
  • інтернет,
  • мобільний зв'язок,
  • генератор тощо.

На мапі з’являться лише ті пункти, де ці опції доступні. Далі вибираєте необхідний Пункт незламності й можете бути впевнені, що матимете змогу зарядити телефон, зателефонувати рідним чи просто зігрітися. 

Як отримати послугу:

  • авторизуватися в застосунку;
  • натиснути Послуги – Пункти незламності;
  • ознайомитися з онбордом та натиснути Далі;
  • обрати свою область та завантажити мапу. У подальшому мапа буде доступна для використання офлайн;
  • перейти до мапи та надати доступ до своєї геолокації. Тоді Дія покаже пункти незламності в радіусі 1,5 км. Якщо не хочете ділитися своїм розташуванням, можете знайти пункти за допомогою масштабування;
  • за бажанням відфільтруйте пункти; 
  • натисніть кнопку Прокласти маршрут. 

З міркувань безпеки геолокації Пунктів незламності не відображаються в Херсонській, Донецькій, Запорізькій, Луганській та частково Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській і Миколаївській областях. 

Джерело: офіційний сайт Мінцифри 

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3475

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13837

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14873

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2939

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді