“Номер додатка до розрахунку”: як заповнити в 4ДФ

Податківці роз’яснили як заповнюється реквізит «номер додатка до Розрахунку» рядка 2 додатку 4ДФ до Розрахунку, а саме поставляється порядковий номер в розрізі такого виду додатку.

⚡️ За яким алгоритмом заповнювати Податковий розрахунок з ЄСВ, ПДФО та ВЗ?⚡️

“Номер додатка до розрахунку”: як заповнити в 4ДФ

У рядку 06 Розрахунку зазначається інформація про додатки (навпроти кожного виду додатка проставляється кількість додатків та кількість аркушів додатків, що є складовими Розрахунку).

Навпроти додатків, які не подаються, проставляється відмітка:

  • на паперових носіях – прочерки;
  • в електронній формі – поле залишається незаповненим.

Порядком заповнення визначені реквізити додатка 4ДФ до Розрахунку, де, зокрема, у рядку 2 навпроти напису «Звітний (податковий) період» відображаються:

  • рік та порядковий номер звітного кварталу арабськими цифрами від 1 до 4;
  • номер місяця у кварталі арабськими цифрами від 1 до 3;
  • номер Розрахунку, до якого додається додаток 4ДФ;
  • номер додатка такого виду в Розрахунку.

Таким чином, у реквізиті «номер додатка до Розрахунку» рядка 2 додатку 4ДФ до Розрахунку проставляється порядковий номер цього додатку із загального числа додатків 4ДФ, сформованих до Розрахунку.

За матеріалами ЗІР

“Номер додатка до розрахунку”: як заповнити в 4ДФ
АЛЛА ВОЛОВЕНКО,експерт Експертус Головбух
У 2021 році інформацію про ПДФО, військовий збір та ЄСВ показуйте в одному звіті. Пояснимо, як правильно її заповнити, коли вперше подавати та що змінити в своїй роботі.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47666

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді