Весна прийде! Завантажуйте календар бухгалтера на березень та прикрашайте робочий стіл комп'ютера!

Нарешті дочекалися! Вже за кілька днів настане весна, тож є нагода скачати весняну заставку на робочий стіл та оновити «шпалери» на екрані робочого комп'ютера. Звісно, не обійшлося без милого котика.

заставка на робочий стіл – календар бухгалтера на березень

СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА

Редакція порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС» та е-журналу «Головбух Бюджет» підготували весняний сюрприз нашим читачам та передплатникам. Для завантаження доступні календарі бухгалтера на березень 2024 року, які оформлені як яскраві заставки на робочий стіл комп'ютера.

Обирайте варіант календаря, який вам найбільш сподобався, натискайте кнопку «СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА», збережіть зображення на свій комп'ютер та встановіть нову заставку на екран.

заставка календар бухгалтеракалендар бухгалтера березень 2024
СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА СКАЧАТИ КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА

Не забувайте й про своїх колег та друзів – надішліть їм посилання на заставки з календарем бухгалтера на березень.

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розрахунку орендної плати: визначаємо розмір, індексуємо, розподіляємо

За оренду державного/комунального майна орендарі сплачують орендну плату установі – орендодавцю/балансоутримувачу. Розмір її за перший місяць/добу/годину визначає договір оренди. Та перед укладенням договору орендодавець/балансоутримувач має визначати її розмір. Як визначити/розрахувати орендну плату розглянемо далі.
32366

Реєстрація РРО

РРО – це сфера, в якій час від часу відбуваються зміни. І вони постійні. Процедура реєстрації звичайних РРО спростилася за останні роки. Про реєстрацію РРО – тема даної консультації.
6846

Списання ліків у бюджетній установі

Прочитайте, що робити з лікарськими засобами після того, як спливе термін їх придатності та як правильно списати протерміновані ліки.
13148

Відрядження в бюджетних установах: оформлення та оплата

Відрядження оплачуються відповідно до умов колективного чи трудового договору. Про останні зміни в оплаті відряджень у бюджетних установах. Про порядок оформлення й оплати відряджень, з прикладами розрахунків – у цьому огляді.
153068

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді