Зміни у складанні Протоколу про порушення бюджетного законодавства

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
У п’ятницю, 15.03.2024, набрав чинності наказ Мінфіну «Про внесення зміни до пункту 6 Порядку складання Протоколу про порушення бюджетного законодавства» від 16.02.2024 № 83.

протокол про порушення бюджетного законодавства

ЗАПИТАЙ У СПЕЦІАЛІСТА ДЕРЖКАЗНАЧЕЙСТВА

Зміни стосуються повноважень місцевих фінансових органів складати і розглядати Протокол про порушення бюджетного законодавства.

Посадові особи усіх фінансових органів ОМС можуть складати Протокол про порушення бюджетного законодавства на посадових осіб учасників бюджетного процесу, що взаємодіють з місцевим бюджетом, у т. ч. бюджетних установ.

Якщо протокол складено посадовою особою місцевого фінансового органу – його розглядатиме цей місцевий орган, де складено протокол.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Норми робочого часу 2024 для «шестиденки»

Верховна Рада та Президент знов подовжили дію воєнного стану – тепер до 11 серпня 2024 року. Отже тримайте норми тривалості робочого часу та виробничий календар на 2024 рік для шестиденного робочого тижня. З’ясуйте, які норми діють під час воєнного стану.
16403

Норми робочого часу 2024 для «п’ятиденки»

Після подовження воєнного стану до 11 серпня 2024 року тримайте оновлений розрахунок норм тривалості робочого часу на 2024 рік. Норми робочого часу 2024 розраховані для п’ятиденного робочого тижня.
48633

Додаткова відпустка державним службовцям: що врахувати

Додаткова відпустка державним службовцям надається після досягнення п’ятирічного стажу на держслужбі. На який строк надається додаткова відпустка держслужбовцям, коли і як її компенсувати та чим доведеться поплатитися за затримку розрахунку?
45180

Відрядження на службовому автомобілі – наказ

Під час відрядження працівника нерідко постає транспортне питання. Один із варіантів його вирішення – використати службовий автомобіль. Яким має бути наказ про відрядження у такому випадку?
29720

ПДВ 2024 для бюджетних установ

Бюджетні установи теж можуть бути платниками ПДВ. Які зміни щодо ПДВ настали у 2024 році, зміни у ставках ПДВ 2024, про податкову накладну та податкову декларацію з ПДВ 2024, про необ’єктні та звільнені від ПДВ операції бюджетників, про особливості обліку цього податку у бюджетників – у даному огляді.
1094

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді