Як не допустити звинувачень у розтраті бюджетних коштів

Як не допустити звинувачень у розтраті бюджетних коштів

Керівники під час господарської діяльності укладають договори з суб’єктами господарювання. А ревізори ретельно контролюють, чи належно сторони договору виконали взяті зобов’язання.

Зобов’язання за договором вважають належно виконаними, коли сторони досягли тієї мети, яку ставили перед собою, коли укладали договір. Аби виявити порушення, ревізори ретельно вивчають предмет договору, зобов’язання кожної сторони, їхні права та обов’язки. На що саме звертають увагу ревізори і що потрібно знати аби посадових осіб не звинуватили в розтраті бюджетних коштів прочитайте у статті.

ЧИТАТИ СТАТТЮ

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8642

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19102

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді