Проєкт Типового положення про центр для людей, які живуть з ВІЛ

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Мінсоцполітики розробило проєкт змін до Типового положення про центр для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді.

положення про центр для людей з ВІЛ

◀️ НОВАЦІЇ В КАЗНАЧЕЙСЬКОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ ▶️

Проєктом постанови КМУ, яка затвердить зміни, розширять коло осіб, які обслуговуватимуть центри. Відповідно зміниться і назва центрів – центр для людей, які живуть з ВІЛ.

Мінсоцполітики уточнило, що Центр може бути:

  • юридичною особою, яка має печатку, штамп зі своїм найменуванням, бланки, самостійний баланс, реєстраційні рахунки;
  • структурним або відокремленим підрозділом центру соціальних служб, центру надання соціальних послуг або іншого надавача соціальних послуг.

За організаційно-правовою формою Центр може утворюватися та функціонувати як комунальне некомерційне підприємство або бюджетна (комунальна) установа / бюджетний (комунальний) заклад.

Будівлі, приміщення Центру мають містити захисні споруди цивільного захисту, придатні для укриття відвідувачів центру, дітей / осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, працівників і безпечного перебування в них (з урахуванням рекомендацій ДСНС щодо організації укриття в об’єктах фонду захисних споруд цивільного захисту).

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді