Повідомлення про укладений договір (НПІ)

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
У Єдиній інформаційній системі обліку НПІ оновили процедури подачі повідомлення про укладений договір.

повідомлення укладений договір

Вебінар для бюджетників «Як ревізори перевіряють господарські договори»

Раніше система обмежувала внесення інформації про проєкти інформатизації вартістю до 500 тис. грн, які не мали ідентифікатора закупівлі.

Наразі всі технічні питання вирішені, і тепер через Єдину інформаційну систему обліку НПІ (npi.gov.ua) можна успішно подати повідомлення про укладені договори, за якими не передбачено оприлюднення в електронній системі закупівель (ЕСЗ) звіту про договір, укладений без використання ЕСЗ.

У разі виникнення питань служба підтримки Системи готова надати необхідну допомогу.

З Єдиної інформаційної системи обліку НПІ

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Як реєструвати договори в органах Казначейства в умовах воєнного стану

Укласти договір про закупівлю – це пів справи, аби його виконати за кошти державного чи місцевого бюджету – обов’язково потрібно зареєструвати взяття відповідного бюджетного зобов’язання. Розберемо окремі нюанси укладення договорів та дамо поради для реєстрації зобов’язань за ними відповідно до законодавства, що діє наразі.
4485

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
30372

Переговорна процедура закупівлі: 4 кроки та десяток застережень

Переговорна процедура закупівлі 2020 та її алгоритм простіший, аніж конкурентних процедур. Попри це в ньому чимало місць, де замовник може помилитися — обґрунтування, документи від учасника, кваліфікація, відсутність підстав для відхилення за статтею 17, забезпечення. Усі застереження та поради — у цій статті.
10629

Закупівлі електроенергії: у кого купувати та як формується ціна на ринку

Замовникам складно самотужки розібратися з тим, як працює ринок електроенергії в Україні 2020. Звідси й проблеми в закупівлях. Тож перш ніж закуповувати електроенергію, варто опанувати правила роботи ринку та розрахунку ціни
3063

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді