Органи місцевого самоврядування передаватимуть інформацію щодо пільг з податків через систему «LOGICA»

Внесено зміни до постанови КМУ від 28.12.2020 № 1330 «Про затвердження Порядку та форм надання контролюючим органам в електронному вигляді інформації щодо ставок та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів».

Органи місцевого самоврядування передаватимуть інформацію щодо пільг з податків через систему «LOGICA»

Калькулятор штрафів

Запроваджено надання органами місцевого самоврядування інформації щодо ставок та пільг з місцевих податків та/або зборів до контролюючих органів через інформаційно-аналітичну систему управління плануванням та виконанням місцевих бюджетів «LOGICA».

Порядок та форми надання контролюючим органам в електронному вигляді інформації щодо ставок та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів приведено у відповідність до вимог Закону «Про електронні комунікації».

Додатки 1-8 до Порядку та форм затверджено у нових редакціях та доповнено їх новими додатками:

  • додатком «Перелік пільг із земельного податку, наданих за рішенням органу місцевого самоврядування»;
  • додатком «Перелік пільг з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, наданих за рішенням органу місцевого самоврядування»;
  • додатком «Ставки орендної плати».

Джерело: Telegram-канал Тараса Мельничука

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Сільський голова – доплата за виконання обов’язків

В даній статті розглянуто специфіку повноважень сільського голови, можливість виконання ним посадових обов’язків тимчасово відсутніх працівників, розмір доплати та порядок документального оформлення такого виконання.
2018

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3843

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
3331

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7792

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді