За посадами начальницького складу установ виконання покарань нові тарифні розряди

За посадами начальницького складу установ виконання покарань нові тарифні розряди

Мін’юст затвердив нову Схему тарифних розрядів за посадами осіб начальницького складу установ виконання покарань та державних підприємств, слідчих ізоляторів:

  • діяльність яких оптимізована шляхом консервації;
  • з плановим наповненням до 500 осіб;
  • з плановим наповненням понад 500 осіб.

Посадові оклади встановлюють на один тарифний розряд вище, ніж передбачає Схема тарифних розрядів особам начальницького складу.

За посадами начальницького складу установ виконання покарань нові тарифні розряди

СХЕМА

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Мінімальна зарплата 2025

Мінімальна зарплата 2025 встановлена у законопроекті № 12000 «Про Державний бюджет України на 2025 рік». Розмір МЗП з 1 січня 2025 року остаточно буде затверджено у держбюджеті.
4139

Грошове забезпечення військовослужбовців 2024

Як правильно обчислити грошове забезпечення військовослужбовців 2024 року, у якому розмірі нарахувати, які виплати входять до нього, коли і де виплачувати, як оподатковувати — дізнаєтеся з даної публікації.
89434

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
345300

Прожитковий мінімум 2024

Пенсії, інші види соціальних виплат та допомоги, що є основним джерелом існування, мають забезпечувати рівень життя, не нижчий від прожиткового мінімуму, встановленого законом. Цю гарантію закріплено у частини третій статті 46 Конституції України. Розглянемо що ж собою являє такий показник як прожитковий мінімум 2024 року, розмір якого визнає Держбюджет-2024.
7485

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
58516

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді