Сведения о больничных листах в первый день болезни

RU UA

Страхователи — пользователи портала электронных услуг Пенсионного фонда Украины имеют возможность мгновенно получить информацию из Электронного реестра больничных листов (ЕРБЛ) по застрахованным лицам, которые работают в него по трудовой книжке.

Для этого нужно выбрать пункт «Больничные листы» в меню личного кабинета страхователя.

Поиск больничных листов возможен по следующим атрибутами:

  • номер листка нетрудоспособности;
  • дата открытия;
  • дата закрытия;
  • регистрационный номер учетной карточки плательщика налогов;
  • фамилия, имя, отчество работника.

Также страхователи могут просматривать, формировать и печатать заявления-расчеты по больничным листам. Для этого нужно перейти в пункт «Заявления-расчеты» в меню личного кабинета страхователя.

По информации Пенсионного фонда Украины

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оплачувати запізнілий лікарняний

Бухгалтер дізнався про відкритий лікарняний з запізненням. Або ж лікарняний був відкритий за вже відпрацьований день. Як обчислити лікарняні такому працівникові з прикладом заповненого Додатка Д1, – у даній консультації.
26403

Розрахунок середньої заробітної плати – експертні приклади на 2024 рік

Розрахунок середньої заробітної плати потрібен для відпускних, відрядження, вихідної та матеріальної допомоги, декретних та лікарняних. Переконатися, що всі розрахунки проведені правильно, допоможуть наші приклади.
244905

Оплата електронного лікарняного в бюджетній установі: алгоритм

Розглянемо, як здійснюється оплата е-лікарняного за рахунок роботодавця і які основні моменти потрібно врахувати бухгалтеру, якщо оплата лікарняного здійснюється в межах перших 5 днів тимчасової непрацездатності.
14258

Довідка про трудовий та страховий стаж

Отримати довідку ПФУ про трудовий та страховий стаж можуть і працівник, і роботодавець. Розкажемо, як це зробити онлайн, як рахувати стаж за цією довідкою.
22917

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді