Чи має право на надбавку за вислугу років працівник соцзахисту

212

Запитання

Чи має право працівник на щомісячну надбавку за вислугу років, як працівнику комунальної установи соціального захисту населення?

Відповідь

Детальний матеріал

Надбавка за вислугу років – наказ

Переглянути

Виплата надбавки за вислугу років працівникам установ соціального захисту населення врегульована наказом Міністерства соціальної політики України «Про затвердження Порядку виплати надбавки за вислугу років працівникам державних та комунальних установ соціального захисту населення» від 15.06.2011 № 239.

Калькулятор індексації зарплати

Дія цього Порядку поширюється на працівників державних та комунальних установ соціального захисту населення незалежно від підпорядкування, умови оплати праці яких визначаються відповідно до умов оплати праці працівників державних та комунальних установ соціального захисту населення. 

Таким чином, надбавки за вислугу років надається працівникам державних та комунальних установ соціального захисту населення у відповідному розмірі з урахуванням наявного стажу.

За інформацією Центрального регіону інспекційної діяльності у Дніпропетровській області

безплатний вебінар про перевірки ревізорів

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Надбавка за вислугу років – наказ

Надбавка за вислугу років надається зокрема бухгалтерам, державним службовцям, медичним, педагогічним та іншим працівникам бюджетної сфери. Як нараховується надбавка за вислугу років – у даній консультації.
277661

Зарплата працівників вищої освіти 2024

Зарплата викладачів 2024: тарифна сітка на 2024 рік з окладами працівників освіти ➤ інші схеми посадових окладів викладачів ➤ доплати і надбавки ➤ погодинна оплата праці працівників вищої освіти➤ приклади нарахування зарплати викладачам
268045

Надбавки до заробітної плати в бюджетних установах

Надбавки до заробітної плати в бюджетних установах – звична справа. Розповімо докладно про види надбавок, умови встановлення надбавок, розміри надбавок окремим категоріям працівників бюджетних установ.
103913

Розрахунок грошової допомоги при виході у відпустку

Які виплати, надбавки та доплати включати у розрахунок матеріальної допомоги на оздоровлення. Розрахунок грошової допомоги держслужбовцям та іншим бюджетникам при виході у відпустку – тема даної консультації.
31205