Жінок яких спеціальностей обов’язково братимуть на військовий блік: подробиці від ВРУ

Теми:
Депутати пропонують обов’язковий облік лише для жінок — військових медиків.

Військовий призов жінок: які зміни готує міноборони

Бронювання працівників: Мін­еко­но­міки роз’яснює зміни

Законопроєкт № 6482 про військовий облік жінок передбачає скоротити перелік військових спеціальностей, споріднених професій та видів діяльності, які підлягають військовому обліку. Про це розповів член Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони й розвідки Федір Веніславський. За його словами, наразі тривають дискусії: надати можливість усім жінкам добровільно ставати на військовий облік чи лише тим, які не мають військових спеціальностей.

Нагадаємо, до першого читання подали документ, який передбачав обов’язковий військовий облік жінок, які мають спеціальності, споріднені зі спеціальністю військового медика. Між першим і другим читаннями проєкту ВРУ вирішить, це буде одна військово-облікова спеціальність — військовий медик чи ще якісь. Не відкидають і варіант, що передбачає добровільний військовий облік для всіх жінок.

За інформацією ВРУ

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді