Шпаргалка бухгалтера на 2024 рік – завантажуйте та користуйтеся протягом року!

Зручна шпаргалка стане в пригоді протягом всього 2024 року. Радимо нашим читачам опублікувати її на своїх корпоративних сайтах, завантажити на робочі столи комп'ютерів та поділитися з колегами.
Шпаргалка бухгалтера на 2024 рік скачати та розмістити на своєму сайті

Редакції нашого порталу та е-журналу «Головбух Бюджет» створили шпаргалку бухгалтера на 2024 рік. У шпаргалці вказані ліміти для зарплати, лікарняних, ЄСВ та податків у 2024 році – все згідно з соціальними стандартами, які визначені у статтях 7 та 8 Закону України «Про Державний бюджет на 2024 рік».

Чим ви зможете користуватися щодня, тримаючи шпаргалку під рукою:

Як поділитися користю з колегами

Зручна шпаргалка стане в пригоді й вашим колегам: бухгалтерам, фінансистам, кадровикам та й кожному працівнику не завадить знати базові соціальні показники на поточний рік. Отже, радимо прості та доступні шляхи поширення:

  1. Завантажити та розмістити шпаргалку на сайті вашої установи, закладу чи підприємства – так вона буде під рукою в будь-який день та час. Для тих, хто захоче дізнатися більше деталей, розмістіть посилання на сайт нашого порталу https://oblikbudget.com.ua, щоб ваші колеги одразу мали можливість знайти статті за потрібною тематикою.
  2. Завантажити та розмістити шпаргалку на своєму комп'ютері, щоб за потреби звіритися з нею.
  3. Завантажити та надіслати шпаргалку поштою своїм друзям та колегам – так вони дізнаються корисну інформацію від перевіреного джерела та за потреби уточнять інформацію на нашому сайті.

шпаргалка бухгалтера на 2024 рік

СКАЧАТИ ШПАРГАЛКУ

Завантажуйте та користуйтеся!

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді