Зразки популярних документів у подарунок до 10-річчя порталу «Бухгалтерія для бюждету та ОМС»

Скачайте корисні приклади та зразки та користуйтеся ними у своїй роботі.

Портал «Бухгалтерія для бюждету та ОМС» на цьому тижні святкує 10 років з дня заснування. Ми дякуємо вам за увагу до нашого видання та даруємо зразки документів, які користуються неабияким «попитом» та завжди потрібні нашим читачам.

Декларація про сплату за землю

У своїй статті наш експерт Віктор Онищенко детально розповідає про правила заповнення декларації про сплату за землю. А тут ви можете одразу скачати зразок декларації:

декларація сплата за землю зразок

СКАЧАТИ ЗРАЗОК ДЕКЛАРАЦІЇ

Зразок наказу про відрядження

Один з найбільш популярних документів, які шукають читачі на порталі. Оформлення відрядження – те, з чим регулярно стикаються бухгалтери бюджетних установ та органів місцевого самоврядування. Тож не завадить порівняти наш зразок з вашим типовим наказом на відрядження працівника установи.

наказ відрядження зразок

СКАЧАТИ ЗРАЗОК НАКАЗУ

Авансовий звіт – зразок

А де відрядження, там й заповнення авансового звіту. В минулому році бланк авансового звіту зазнав кількох змін, запроваджених Міністерством фінансів. Тож варто оновити файл у вашій «бібліотеці» зразків та бланків.

авансовий звіт зразок

СКАЧАТИ ЗРАЗОК ЗВІТУ

Наказ про прийняття на роботу та наказ про звільнення

Оформлення працівника на роботу та звільнення: як безпомилково скласти наказ про прийняття на роботу й наказ про звільнення та його копію для працівника – питання, яке разом вирішують кадровики та бухгалтери. Публікуємо обидва документи для завантаження – переконайтеся, що нічого не лишили поза увагою.

Наказ про прийняття на роботу

наказ прийняття на роботу зразок

СКАЧАТИ ЗРАЗОК НАКАЗУ

Наказ про звільнення через скорочення

наказ звільнення зразок

СКАЧАТИ ЗРАЗОК НАКАЗУ

Звіт з ЄСВ: додатки Д1 та Д5

Незабаром звітування за підсумками третього кварталу 2024 року, тож тримайте зразки додатків Д1 та Д5 до єдиного звіту з ЄСВ та ПДФО. Скористайтеся підказками експерта та відзвітуйте без помилок.

Додаток Д1 – зразок

додаток д1 зразок

СКАЧАТИ ЗРАЗОК ДОДАТКУ

Додаток Д5 – зразок

додаток д5 зразок

СКАЧАТИ ЗРАЗОК ДОДАТКУ

Податкова декларація про майновий стан і доходи

Так, чергова кампанія з декларування розпочнеться вже у 2025 році. Після її початку зразок декларації про майновий стан і доходи одразу вийде в топ пошукових запитів від бухгалтерів. Тому збережіть зразок в свою скарбничку корисних документів та не забудьте використати для декларування.

декларація майновий стан доходи зразок

СКАЧАТИ ЗРАЗОК ДЕКЛАРАЦІЇ

Друзі, не забуваймо, що з нагоди 10-річчя порталу ми проводимо розіграш подарунків серед читачів. Не втрачайте шанс виграти:

У розіграші можуть брати участь читачі, які:

Подавайте – заявки на участь у розіграші до 22 вересня 2024 року.

безплатний вебінар перевірки бюджетних установ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді