Не витрачайте кошти зі свого кошторису на передплату

Не витрачайте кошти зі свого кошторису на передплату

Бюджетні установи іноді не можуть придбати навіть необхідне: комп’ютери для роботи, програмне забезпечення, меблі, папір. А періодичні видання — й поготів. Їх у деяких установах керівники уже давно розглядають як предмет розкоші. А результат — невтішний. Сайт Держаудитслужби переповнений інформацією про кількість виявлених порушень, звільнених посадових осіб установи та відкритих кримінальних справ за наслідками ревізій. Що ж робити, де знайти кошти на необхідне в роботі, якщо в кошторисі установи видатки — переважно на заробітну плату та комунальні послуги?

Не витрачайте кошти зі свого кошторису. Ми підкажемо, кому та як написати заяву аби вам не відмовили.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Посадова інструкція головного бухгалтера

Ознайомити працівника, якого до установи прийняли на посаду головбуха, з його функціональними обов'язками, правами і відповідальністю допоможе посадова інструкція головного бухгалтера. Покажемо у зразку, як правильно її скласти.
33586

Доплата бухгалтеру за збільшення обсягу робіт – коли можлива

У штаті установи головний бухгалтер та дві посади бухгалтера. Однак усю роботу виконує один бухгалтер, який працює на 1,5 ставки. Чи можна встановити йому доплату за рахунок економії фонду оплати праці.
8746

Реквізити документів за ДСТУ 4163:2020

Стандарт визначає нові вимоги до 32 реквізитів службових документів. Наші експерти звели й систематизували настанови та рекомендації за кожним реквізитом та унаочнили прикладами.
13800

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
343333

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді