Підвищення кваліфікації педпрацівників у 2018 році

Уряд розпорядженням від 17.01.2018 № 17-р затвердив додаткові заходи щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2018 році.

Так, підвищення кваліфікації за новим Державним стандартом початкової освіти та сучасними освітніми методиками проходитимуть:

  • вчителі початкової школи;
  • заступники директорів закладів загальної середньої освіти з навчально-виховної роботи у початкових класах;
  • вчителі іноземних мов, які навчають учнів перших класів;
  • вчителі закладів загальної середньої освіти, у яких діти навчаються мовами національних меншин.

Як встановлюватимуть посадові оклади вчителів за новим Законом про освіту

Підвищуватимуть кваліфікацію заклади післядипломної педагогічної освіти. Вони залучатимуть до реалізації освітньої програми тренерів, юридичних осіб і фізичних осіб — підприємців.

Зміни у виплаті педпрацівникам щорічної грошової винагороди за сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Відрядження в бюджетних установах: оформлення та оплата

Відрядження оплачуються відповідно до умов колективного чи трудового договору. Про останні зміни в оплаті відряджень у бюджетних установах. Про порядок оформлення й оплати відряджень, з прикладами розрахунків – у цьому огляді.
153068

Строковий трудовий договір для працівника – зразок

Щоб замінити тимчасово переведеного або відстороненого працівника, а також вчасно регулювати кількість працівників в установі залежно від обсягу надаваних послуг роботодавець може приймати працівника на роботу за строковим трудовим договором (або контрактом).
74911

Довідка про трудовий та страховий стаж

Отримати довідку ПФУ про трудовий та страховий стаж можуть і працівник, і роботодавець. Розкажемо, як це зробити онлайн, як рахувати стаж за цією довідкою.
22057

Доповідна записка – бланк та зразок

✔️Доповідна записка – це документ, який інформує керівника вищого рівня щодо ситуації, яка склалася, певні події, результати роботи. Як скласти доповідну записку? Які є вимоги щодо її змісту? Наведемо зразки для різних робочих ситуацій.
94208

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді