Предмет закупівлі: змінено порядок визначення

Замовники публічних закупівель розпочнуть визначати предмет закупівель за новим порядком, затвердженим наказом № 708. Документ запрацює щойно його офіційно опублікують.

Електронний сервіс «Єдиний закупівельний словник»

Предмет закупівлі: змінено порядок визначення

Оновлення порядку визначення предмета закупівлі пов'язане передусім із тим, що із 19.04.2020 р. діє нова редакція Закону України "Про публічні закупівлі".

Предмет закупівлі товарів і послуг визначають згідно з п. 21 і 34 ч. 1 ст. 1 Закону та за показником четвертої цифри Єдиного закупівельного словника.

УВАГА!!! -40% на Експрес-курс для фахівців з публічних закупівель

При закупівлі робіт визначають предмет згідно з п.27 ч. 1 ст. 1 Закону за об'єктами будівництва та з урахуванням ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 "Правила визначення вартості будівництва", прийнятого наказом Мінрегіонбуду від 05.07.2013 р. № 293, а також галузевих будівельних норм ГБН Г.1-218-182:2011 "Ремонт автомобільних доріг загального користування. Види ремонтів та перелік робіт", затверджених наказом Державтодору від 23.08.2011 р. № 301.

Також замовник може визначити окремі частини предмета закупівлі (лоти) за показниками четвертої - восьмої цифр Єдиного закупівельного словника, обсягом, номенклатурою, місцем поставки товарів, виконання робіт або надання послуг.

Предмет закупівлі: змінено порядок визначення
Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системіКількість місць обмежена! Устигніть зареєструватися!
ПРОГРАМА❗️ Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системі ✔️ Які вимоги встановлює закон до закупівель на суму до 50 тисяч гривень ✔️ Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системі ✔️ Як оприлюднити річний план закупівель ✔️ Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системі ✔️ Як оприлюднити звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель ✔️ Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системі ✔️Як додати документи в електронну систему закупівель

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4953

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39874

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2481

Бюджетні зобов'язання - порядок їх реєстрації

Замовники-бюджетники мусять зареєструвати бюджетні зобов’язання в органах Казначейства. Бо інакше не зможуть їх оплатити. Подекуди, перш ніж такі зобов’язання зареєструвати чи провести платежі, казначеї висувають свої вимоги.
1204

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді