ФСС призупинив перевірки

Фонд соціального страхування України (ФСС) інформує про призупинення перевірок.

Так, із 1 березня 2018 року призупинено всі перевірки використання коштів ФСС страхувальниками, окрім позапланових, які проводять за погодженням виконавчої дирекції ФСС за результатами моніторингу заяв-розрахунків (за винятком випадків зняття страхувальників з обліку, перевірки за бажанням страхувальника, за рішеннями судових органів).

Окрім того, виконавча дирекція ФСС планує запровадити нову форму заяви-розрахунку, яку надає страхувальник для фінансування матеріального забезпечення. Фонд пропонує створити єдиний документ, який визначатиме порядок фінансування страхувальників для проведення виплат застрахованим особам за рахунок коштів ФСС.

Про це повідомили під час селекторної наради керівного складу виконавчої дирекції Фонду та начальників управлінь Фонду в областях, що відбулася 5 березня 2018 року.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8638

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19059

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді