15 березня – останній день звіту про використання розрахункових книжок

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Звітуємо з обліку розрахункових операцій за лютий 2023 року.

останній день звіту про використання розрахункових книжок

Калькулятор штрафів

Сьогодні, 15.03.2023, останній день для подання:

  • Звіту про використання книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок), форма № ЗВР-1 [F0500203];
  • Довідки про використані розрахункові книжки [F0525002].

Нагадаємо, книги обліку розрахункових операцій ведемо, якщо:

  • діяльність установи визначена у Переліку окремих форм та умов проведення діяльності у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, яким дозволено проводити розрахункові операції без застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій з використанням розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій, затвердженому постановою КМУ від 23.08.2000 № 1336;
  • на період виходу з ладу РРО та його ремонту;
  • тимчасового відключення електроенергії (не більше 7 робочих днів) — коли зареєструвати розрахункову операцію неможливо.

Довідка про використані розрахункові книжки має містити відомості про розрахункові книжки, за якими дата кінця використання припадає на звітний місяць.

 

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція

Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
82574

Авансовий звіт на відрядження: проведення

Які проведення використовувати, коли працівники подають авансові звіти на відрядження – продемонструємо на шести прикладах. А також розглянемо, як відобразити в бухгалтерському обліку ці операції за різних ситуацій.
67575

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3655

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47491

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді