Зміни у реєстраційній картці розпорядника бюджетних коштів

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Мінфін оприлюднив проєкт змін до Порядку формування Єдиного реєстру розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів.

реєстраційна картка розпорядника бюджетних коштів

◀️ НОВАЦІЇ В КАЗНАЧЕЙСЬКОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ ▶️

Мінфін пропонує:

  • узгодити положення Порядку формування Єдиного реєстру розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів із законами України «Про електронні довірчі послуги», «Про електронні документи та електронний документообіг»;
  • затвердити нову форму Реєстраційної картки розпорядника бюджетних коштів (одержувача бюджетних коштів).

У Реєстраційній картці замість рядка «Повна адреса» буде два рядки:

  • Місцезнаходження, зареєстроване в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;
  • Фактичне місцезнаходження.

Наразі Реєстраційну картку подають органу Казначейства за місцезнаходженням в електронному вигляді та на паперовому носії інформації (два примірники). Після змін, які пропонують ввести з 01.01.2024, Реєстраційну картку подаватимуть у два способи:

  • в електронній формі;
  • паперовій формі (два примірники) разом із електронним носієм інформації, на якому записано файл проєкту Реєстраційної картки.

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

План рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ 2024

План рахунків – це основний інструмент системи бухгалтерського обліку, який практично забезпечує її реалізацію та дає змогу формувати достовірну та прозору звітність. Тож розглянемо план рахунків бухгалтерського обліку, а також останні зміни, які відбулися у ньому.
159713

Форма 1-ОПП: нюанси заповнення

Щоб зареєструватись у відповідному органі ДПС як платники податку, бюджетні установи зобов’язані подати контролюючому органу заяву – форма 1-ОПП. Розглянемо, що це за форма, коли її слід подавати і як заповнювати.
60495

Амортизація основних засобів

Амортизація основних засобів: ➤ методи обчислення ➤ строки нарахування ➤ як обчислити амортизацію ➤ бухгалтерський облік амортизації
71934

Договір дарування – зразок

Благодійна допомога, пожертва, безоплатна передача основних засобів, безповоротна фінансова допомога - все це оформлюється через договір дарування. Про умови та оформлення договорів дарування, особливості дарування у бюджетних установах – у цьому огляді.
13818

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді