Уряд прийняв постанову про додаткову рисочку у документах

Кабмін вніс зміни до Типової інструкції з діловодства в міністерствах, інших центральних та місцевих органах виконавчої влади.

Внесені зміни до Типової інструкції з діловодства

Пошук по Класифікатору професій

Кабмін постановою від 28 червня 2024 р. № 750 вніс зміни до пункту 46 Типової інструкції з діловодства в міністерствах, інших центральних та місцевих органах виконавчої влади. Зміни внесено з метою спрощення порядку підготовки додатків нормативно-правового характеру, що затверджуються розпорядчим документом.

Передбачено, що у кінці під текстом додатка нормативно-правового характеру (положення, інструкції, правила, порядку тощо), який затверджується розпорядчим документом, проставляється:

  • риска, що свідчить про його закінчення;
  • або підпис керівника структурного підрозділу установи.

Джерело: Telegram-канал Тараса Мельничука

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про проведення інвентаризації – зразок від експерта

Наказ про проведення інвентаризації – документ, що встановлює порядок проведення установою щорічної інвентаризації напередодні складання нею річної звітності. Скачайте наш зразок наказу про проведення інвентаризації у році.
135594

Первісна вартість основних засобів: зразок картки обліку та рахунки

Первісна вартість основних засобів: ➤ що таке первісна вартість ОЗ ➤ як її визначити ➤ з чого складається ➤ зміна первісної вартості основних засобів ➤ ГОТОВІ ЗРАЗКИ проведень для обліку незавершених капінвестицій картки аналітичного обліку капінвестицій.
59345

Наказ про прийняття на роботу – оформлення на прикладі водія

Як оформити трудові відносини та оформити наказ про прийняття на роботу. Коли відмовити в оформленні трудового договору, а коли встановити стажування та випробування – дивимось на прикладі інструкції, як прийняти на роботу водія.
11591

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді