Як відображати у Додатку 4ДФ лікарняні, що виплачені після звільнення

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Податківці роз’яснили, за якою ознакою доходу в Додатку 4ДФ до Податкового розрахунку відображати лікарняні, нараховані та виплачені працівнику в наступні місяці після звільнення.

лікарняні у додатку 4дф

ШПАРГАЛКА БУХГАЛТЕРА НА 2024 РІК

Суми виплат у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності (лікарняні), нараховані та виплачені працівнику в наступні місяці після дати звільнення, відображають в Додатку 4ДФ до Податкового розрахунку за ознакою доходу «127».

ЗІР, категорія 103.25

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Листок непрацездатності – порядок заповнення та зразок

Листок непрацездатності: ➤ лист непрацездатності – бланк ➤ лист непрацездатності – зразок заповнення ➤ інструкція заповнення ➤ листок непрацездатності – зміни 2024 року ➤ як правильно оплатити лікарняний за листком непрацездатності.
64254

Лікарняні 2024: нарахування та оплата

Лікарняні 2024 ✔ Розрахунок лікарняних ✔ Нарахування лікарняних ✔ Оплата лікарняних в 2024 році в Україні ✔ Приклад розрахунку лікарняних
102033

Виплата декретних у 2024 році

Декретні виплати у 2024 році: ➤ підстава для нарахування ➤ тривалість декрету ➤ розрахунок декретних ➤ обмеження розміру декретних ➤ приклади розрахунку ➤ лікарняні та допомога по вагітності під час війни
56996

Хвороба під час відпустки: готовий розрахунок в обліку

Працівник захворів під час щорічної основної відпустки. У цій ситуації виникає чимало питань. Чи потрібно оплачувати листок непрацездатності, чи продовжувати відпустку, чи переносити її на інший строк. Потрібно робити перерахунок оплати відпустки через лікарняний чи ні. Відповіді на всі ці питання розглянемо по черзі.
4826

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді