Надбавка за вислугу років: кому пропонують встановити

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Мінсоцполітики пропонує встановлювати надбавку за вислугу років для фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.

надбавка за вислугу років

КАЛЬКУЛЯТОР СТАЖУ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ТА СЛУЖБИ В ОМС

Мінсоцполітики погоджує проєкт наказу «Про внесення зміни до пункту 3 Порядку виплати надбавки за вислугу років працівникам державних та комунальних установ соціального захисту населення».

Перелік категорій працівників установ соціального захисту населення, яким встановлюють надбавку за вислугу років, Мінсоцполітики пропонує розширити. Після внесення відповідних змін з дати набрання чинності фахівці із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб отримають право на надбавку за вислугу років.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Надбавка за вислугу років – наказ

Надбавка за вислугу років надається зокрема бухгалтерам, державним службовцям, медичним, педагогічним та іншим працівникам бюджетної сфери. Як нараховується надбавка за вислугу років – у даній консультації.
272355

Зарплата працівників вищої освіти 2024

Зарплата викладачів 2024: тарифна сітка на 2024 рік з окладами працівників освіти ➤ інші схеми посадових окладів викладачів ➤ доплати і надбавки ➤ погодинна оплата праці працівників вищої освіти➤ приклади нарахування зарплати викладачам
258284

Надбавки до заробітної плати в бюджетних установах

Надбавки до заробітної плати в бюджетних установах – звична справа. Розповімо докладно про види надбавок, умови встановлення надбавок, розміри надбавок окремим категоріям працівників бюджетних установ.
99314

Розрахунок грошової допомоги при виході у відпустку

Які виплати, надбавки та доплати включати у розрахунок матеріальної допомоги на оздоровлення. Розрахунок грошової допомоги держслужбовцям та іншим бюджетникам при виході у відпустку – тема даної консультації.
29925

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді