Медпрацівникам закладів освіти можуть відновити доплату

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Оприлюднено відповідний проєкт постанови Кабінету Міністрів.

доплати медпрацівникам закладів освіти

Калькулятор індексації зарплати

Медичним працівникам закладів освіти на час карантину була встановлена доплата за роботу у несприятливих умовах праці та підвищеного ризику для здоров’я. Розмір її дорівнював 20% посадового окладу, визначеного за ЄТС.

У зв’язку зі скасуванням карантину зникли підстави нараховувати цю доплату.

Мінекономіки за пропозиціями МОН розробило проєкт постанови КМУ «Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2021 р. № 67», згідно з яким пропонують з 01.07.2023 відновити цю доплату на час дії воєнного стану.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Доплати педпрацівникам у 2024 році

Які доплати встановлені педагогам в 2024 році – з’ясуємо з експертом. Розміри, порядок та умови встановлення підвищень посадових окладів і доплат педпрацівникам у державних та комунальних закладах освіти – у матеріалі.
46478

Зарплата працівників вищої освіти 2024

Зарплата викладачів 2024: тарифна сітка на 2024 рік з окладами працівників освіти ➤ інші схеми посадових окладів викладачів ➤ доплати і надбавки ➤ погодинна оплата праці працівників вищої освіти➤ приклади нарахування зарплати викладачам
258669

Доплата до мінімальної заробітної плати 2024

Зарплата вийшла менша від мінімалки – у більшості випадків необхідно її «дотягувати» шляхом доплати до мінімальної заробітної плати. Однак не все так просто, адже є надурочні, нічні, різні доплати і надбавки, лікарняні та відпускні. Як з цим розібратися – у консультації.
111563

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді