Визначили тарифні розряди для фахівця із супроводу ветеранів війни

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Набрали чинності зміни до Умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення.

тарифні розряди

КАЛЬКУЛЯТОР СТАЖУ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ТА СЛУЖБИ В ОМС

Мінсоцполітики та МОЗ визначили схему тарифних розрядів посад (професій) працівників комунальних бюджетних установ (закладів) для здійснення заходів з підтримки ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сім'ї таких категорій осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України та інших демобілізованих осіб.

У ній визначили тарифні розряди для посади фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб:

  • 14 – для провідного фахівця;
  • 13 – фахівця першої кваліфікаційної категорії;
  • 12 – фахівця другої кваліфікаційної категорії;
  • 11 – фахівця без категорії.

Фахівцям із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб у межах фонду оплати праці виплачується надбавка за особливий характер праці у розмірі до 50% посадового окладу за фактично відпрацьований час.

Конкретний розмір надбавки визначатиме керівник установи залежно від навантаження, своєчасності та якості наданих послуг, відсутності скарг.

Наказ Мінсоцполітики та МОЗ від 10.09.2024 № 410-Н/1569, яким внесені зміни до умов оплати праці, набрав чинності 17.10.2024.

опитування бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Доплати бюджетникам – 2024

Посадові оклади в бюджетних установах нині не великі. Однак збільшують заробіток працівників інші виплати, як-то доплати, надбавки, премії. У цьому огляді – про стимулюючі доплати і надбавки в бюджетних установах 2024.
40195

Зарплата держслужбовців 2025

Оплата праці за посадами державної служби 2025 року як і минулого обмежується розміром та кількістю виплат згідно з Держбюджетом-2025. І хоча наразі маємо проєкт цього акта, вже однозначно можна сказати, чи буде підвищення зарплати держслужбовцям у 2025 році. Розглянемо детальніше якою буде зарплата держслужбовців, чи переглянуть посадові оклади на 2025 рік.
1262

Мінімальна зарплата 2025

Мінімальна зарплата 2025 встановлена у законопроекті № 12000 «Про Державний бюджет України на 2025 рік». Розмір МЗП з 1 січня 2025 року остаточно буде затверджено у держбюджеті.
6204

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді